• Plaats
  • Plaats
  • Voorganger

  Rhenen (Cunerakerk)

  Protestantse Kerk in Nederland (Hervormde Gemeente)

  Rhenen Kerkstraat 1 3911 LD Rhenen toon op kaart

  Predikant: ds. G. J. Hiensch

  Reguliere kerktijden: 08:45 en 16:30

  Bekijk het beroepingswerk van deze gemeente.

  Over de gemeente


  Contact: bethel@pknrhenen.nl

  Wijkgemeente “Bethel” heeft een “hervormd gereformeerde” identiteit. De laatste jaren heeft ze zich ontwikkeld tot een volwaardige gemeente die alle ruimte heeft om haar identiteit gestalte te geven. Ook wil ze vanuit haar identiteit volledige verantwoordelijkheid nemen de Protestantse Gemeente te Rhenen vorm te geven onder de afhankelijkheid en zegen van de Heere, onze God.

  De prediking tijdens de zondagse erediensten staat centraal, waarbij er sprake is van de uitleg van het Woord van God, de verkondiging van het Evangelie en de oproep tot bekering. Vanuit de eredienst krijgt het gemeenteleven doordeweeks gestalte in catechese en verenigingswerk. Voor elke leeftijd is er een vereniging of club waar het Evangelie aan bod komt in een gesprek en/of overdracht. Centraal staat in alles Jezus Christus en Die gekruisigd. We verwachten het van het werk van de Heilige Geest die mensen verandert en vernieuwt zodat ze kinderen worden van de Vader Die in Zijn trouw voor de gemeente zorgt.

  De identiteit van de gemeente ligt in het verleden waarbij de Drie Formulieren van Enigheid (de gereformeerde belijdenisgeschriften), naast de Bijbel, als grondslag dient. Uiteraard worden deze geschriften vertaald naar het dagelijkse leven en krijgen concreet gestalte in de activiteiten.
  Kortom, een gemeente van Jezus Christus waarbij persoonlijk geloof belangrijk is, verbonden met de Drie-enige God: Vader, Zoon en Heilige Geest.

  Lees meer
  Dit is mijn thuisgemeente
  Website gemeenteKerkdienst Gemist Kerktijden op uw website Voeg toe aan agenda

  Diensten in uw agenda

  Voeg de volgende link toe aan uw agenda: https://www.kerktijden.nl/data/kerktijden/gemeente/879/ical

  Kerktijden op uw website

  Voor het tonen van kerktijden op externe websites is een widget ontwikkeld. De beheerder van de website kan deze widget plaatsen.

  Bij het gebruiken van de widget gaat u akkoord met het volgende:
  - Het logo van kerktijden dient zichtbaar te blijven.
  - De link naar kerktijden.nl dient zichtbaar te blijven.

  Voor het gebruik van de widget dient jQuery beschikbaar te zijn op de website. U kunt dit doen door:
  <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.0/jquery.min.js"></script> toe te voegen binnen de <head></head> tags van de website.

  Voeg de onderstaande code op de gewenste plek toe aan de html van de website. Deze code is specifiek voor de gemeente; Rhenen (Cunerakerk)

  <script id="kerktijden-widget-gem-879" data-weken=3 src="https://www.kerktijden.nl/widget/kerktijdenV2-min.js" type="text/javascript"></script>

  U kunt de styling van de widget aanpassen binnen de stylesheets van de website.

  Contactpersonen

  Koster
  Coord. koster G.J. Grolleman06-10490229
  Preekregelaar kerktijden.nl
  dhr. j. VerboomEricalaan29 3911 XMRhenen0317 618590

  Diensten

  vorige diensten
  meer diensten
  toon foto's