• Plaats
  • Plaats
  • Voorganger

  De Fontein Apeldoorn (Kristal (wijkcentrum))

  Protestantse Kerk in Nederland (Protestantse Gemeente)

  Apeldoorn Distelvlinderlaan 200 7323 XB Apeldoorn toon op kaart

  Predikanten: ds. S. H. Muller ds. S. Ris

  Reguliere kerktijden: 10:00 en 19:00

  Bekijk het beroepingswerk van deze gemeente.

  Over de gemeente

  Geloofsgemeenschap De Fontein is een jonge wijkgemeente in opbouw. We komen zondags samen in de grote zaal van het wijkcentrum Kristal in Zuidbroek. We hopen dat je een keer een kijkje komt nemen. De deur staat, ook tijdens de bijeenkomsten, open. We willen graag dat iedereen zich snel thuis voelt. We proberen er een open sfeer van te maken waarin iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Er zijn iedere bijeenkomst mensen aanwezig die jou welkom heten en zo nodig je de weg wijzen.

  Wie verbindt ons? Jezus Christus, want zoals het hoofd zich verhoudt tot het lichaam en de ranken zich verhouden tot de wijnstok, zo verhoudt Christus zich tot zijn gemeente. Als geloofsgemeenschap zijn we verbonden met Christus, de Zoon die God de Vader heeft gezonden, de Heer die door Zijn Geest sinds Pinksteren in ons woont.

  We maken deel uit van de Protestantse Gemeente ApeldoornDe Kerkenraadscommissie valt rechtstreeks onder de verantwoordelijkheid van de Algemene Kerkenraad.

  We willen een geestelijk thuis zijn voor iedereen die gehoorzaam wil zijn aan het Woord van God en zich verbonden weet met wat er in voorgaande eeuwen is beleden door broeders en zusters die ook de Schrift hebben willen volgen;

  leeft vanuit het evangelie van Jezus’ dood en opstanding en dat evangelie uit willen dragen in zijn/haar omgeving; open staat voor de vervulling, leiding en gaven van de Geest

  We willen een missionaire geloofsgemeenschap zijn die aantrekkelijk is voor mensen die weinig of niets met kerk of geloof hebben. Dit is zichtbaar in de vormgeving van de kerkdiensten, en in de activiteiten door de week en uit zich niet alleen in woorden maar ook in daadwerkelijke inzet in de Apeldoornse samenleving.

  We willen een brede geloofsgemeenschap zijn die zich verbonden weet met allen die leven vanuit een persoonlijk geloof in Jezus Christus, ongeacht het kerkgenootschap of de groepering waartoe zij behoren.

  Lees meer
  Dit is mijn thuisgemeente
  Website gemeenteVideokanaal van Geloofsgemeenschap De Fontein Apeldoorn Kerktijden op uw website Voeg toe aan agenda

  Diensten in uw agenda

  Voeg de volgende link toe aan uw agenda: https://www.kerktijden.nl/data/kerktijden/gemeente/1647/ical

  Kerktijden op uw website

  Voor het tonen van kerktijden op externe websites is een widget ontwikkeld. De beheerder van de website kan deze widget plaatsen.

  Bij het gebruiken van de widget gaat u akkoord met het volgende:
  - Het logo van kerktijden dient zichtbaar te blijven.
  - De link naar kerktijden.nl dient zichtbaar te blijven.

  Voor het gebruik van de widget dient jQuery beschikbaar te zijn op de website. U kunt dit doen door:
  <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.0/jquery.min.js"></script> toe te voegen binnen de <head></head> tags van de website.

  Voeg de onderstaande code op de gewenste plek toe aan de html van de website. Deze code is specifiek voor de gemeente; De Fontein Apeldoorn (Kristal (wijkcentrum))

  <script id="kerktijden-widget-gem-1647" data-weken=3 src="https://www.kerktijden.nl/widget/kerktijdenV2-min.js" type="text/javascript"></script>

  U kunt de styling van de widget aanpassen binnen de stylesheets van de website.

  Diensten

  vorige diensten
  meer diensten
  toon foto's