• Plaats
  • Plaats
  • Voorganger

  Diensten met Belangstellenden (DmB) (Diensten met Belangstellenden (Gebouw: Engelse Kerk))

  Overige kerkgenootschappen

  Amsterdam Begijnhof 48 1012 WV Amsterdam toon op kaart

  Reguliere kerktijden: 19:00

  Bekijk het beroepingswerk van deze gemeente.

  Over de gemeente

  Om de verspreiding van het coronavirus COVID-19 tegen te gaan volgt het DmB-bestuur de aangescherpte adviezen en maatregelen die door onze overheid zijn opgesteld. Er zullen daarom tot 1 juni 2020 uitsluitend online kerkdiensten worden verzorgd.

  Samen met onze goede vrienden van de Protestantse Gemeente Zunderdorp organiseren we een online kerkdienst. Klik hier om de dienst te bekijken.


  Net als voor de toeristen, is het Spui in Amsterdam een historisch middelpunt voor de stichting Diensten met Belangstellenden. Al meer dan een halve eeuw vieren mensen hier met elkaar het geloof, elke zondagavond. Eerst in de Spuikerk, en nu al sinds jaren in de Engelse kerk op het Begijnhof. Bij Diensten met Belangstellenden werken leden van diverse christelijke kerken samen aan één doelstelling: het evangelie van Jezus Christus brengen aan iedereen die er belangstelling voor heeft.

  DmB ontvangt belangstellenden/bezoekers van alle leeftijden, mensen die soms veel afweten van het geloof, maar ook mensen die daar niet of nauwelijks mee bekend zijn.
  Onze zondagavonddiensten zijn laagdrempelig; je kunt zo nu en dan komen, of elke week. Je kunt stilletjes komen en na afloop weer vertrekken, of na de dienst met anderen in contact komen. Ook kun je deelnemen aan andere activiteiten.
  Lees meer
  Dit is mijn thuisgemeente
  Website gemeente Kerktijden op uw website Voeg toe aan agenda

  Diensten in uw agenda

  Voeg de volgende link toe aan uw agenda: https://www.kerktijden.nl/data/kerktijden/gemeente/1235/ical

  Kerktijden op uw website

  Voor het tonen van kerktijden op externe websites is een widget ontwikkeld. De beheerder van de website kan deze widget plaatsen.

  Bij het gebruiken van de widget gaat u akkoord met het volgende:
  - Het logo van kerktijden dient zichtbaar te blijven.
  - De link naar kerktijden.nl dient zichtbaar te blijven.

  Voor het gebruik van de widget dient jQuery beschikbaar te zijn op de website. U kunt dit doen door:
  <script src="https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/3.2.0/jquery.min.js"></script> toe te voegen binnen de <head></head> tags van de website.

  Voeg de onderstaande code op de gewenste plek toe aan de html van de website. Deze code is specifiek voor de gemeente; Diensten met Belangstellenden (DmB) (Diensten met Belangstellenden (Gebouw: Engelse Kerk))

  <script id="kerktijden-widget-gem-1235" data-weken=3 src="https://www.kerktijden.nl/widget/kerktijdenV2-min.js" type="text/javascript"></script>

  U kunt de styling van de widget aanpassen binnen de stylesheets van de website.

  Diensten

  vorige diensten
  meer diensten
  toon foto's